Quiche geitenkaas

De geitenkaas quiche is ook een gewilde quiche bij vele vegetariërs en niet vegetariërs. Dit is een hele speciale quiche. Het volgende recept staat gegarandeerd voor een succesvolle hartige taart.

Ingrediënten:

Quiche bodem
– 3 eieren
– 200 ml. slagroom (ongeklopt)
– 3 eetlepels bieslook
– 100 gr. gedroogde tomaatjes
– 1 teentje knoflook
– zout en peper
– 250 gr. geitenkaas

Bereidingswijze:

Bekleed de quiche vorm zoals beschreven staat bij quiche bodem. Met de slagroom met de eieren, peper, zout en bieslook. Pers hierdoor het knoflook teentje en meng dit door het slagroom mengsel heen. Snij de geitenkaas en gedroogde tomaatjes in blokjes en roer dit door elkaar heen. Verdeel de geitenkaas en tomaatjes over de quiche bodem. Giet hierover het slagroom mengsel. Verdeel alles gelijkmatig zodat overal in de quiche dezelfde hoeveelheid vulling zit. Plaats de quiche in het midden, van de op 180 graden voorverwarmde oven op een rooster. Bak de quiche in 30/40 minuten goud/bruin.

quiche geitenkaas

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (22 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -5 (from 9 votes)
Quiche geitenkaas, 5.7 out of 10 based on 22 ratings